Ahir al matí, en plena nevada, les botigues de recanvis de Manresa van esgotar pràcticament tots els estocs de cadenes. Com que el temporal havia estat a bastament anunciat, però, molts conductors van ser previsors i ja les havien comprat entre dilluns i dimarts.

«Pràcticament se'ns ha esgotat l'estoc, però hem rebut més comandes, i n'hem pogut continuar servint», explicaven des de la botiga Vilarmau i Freixa. «Durant el matí, ha vingut gent a comprar-ne, però sobretot moltes persones van venir dilluns», van explicar.

A Norauto també constataven l'alta demanda. «Des de dilluns fins avui al migdia, hem venut 600 cadenes», assegurava el cap de taller, Isaac Ceballos. «La majoria de la gent va venir a comprar les cadenes dilluns a la tarda i dimarts al matí, o sigui que, en general, la gent ha estat previsora», va afegir. Els estocs s'han esgotat més d'una vegada, i han estat els mateixos treballadors els que han anat a comprar-ne als seus proveïdors.

Les cadenes també estaven esgotades a la botiga Darsa. «Estem sota mínims», explicava ahir un empleat, Damià Reguant. «Des de dilluns, ha vingut molta gent a comprar-ne, i avui, durant la nevada, encara han vingut clients a última hora», va afegir. I, a Recanvis Joan, on atenen vehicles industrials, també van esgotar l'estoc: «No en tenim des de dimarts».