Un bomber de Santa Maria d'Oló ha resultat ferit aquest dimarts a la tarda a causa de les càrregues que els Mossos han dut a terme contra els manifestants que tallaven l'A-2, a Soses (Segrià), segons ha pogut confirmar Regió7. Es tracta d'un tall on hi han participat nombrosos membres dels CDR's de la Catalunya Central.

Segons han denunciat testimonis dels fets, a causa dels cops, l'home ha quedat inconscient. Segons el SEM, el ferit es trobava en pronòstic lleu, amb diverses contusions, i ha estat evacuat en ambulància a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els antiavalots dels Mossos han dut a terme les càrregues cap a les 6 de la tarda, després que l'A-2 estigués tallada en aquest punt des del matí, en el marc de les protestes convocades per CDR's de tot Catalunya per la repressió judicial contra l'independentisme.

La policia ha empès els concentrats en aquest punt amb els escuts i ha donat cops de porra, fins que ha tret tothom de l'autovia. Els manifestants han quedat aleshores a l'altra banda de la tanca de seguretat de la carretera, amb el grup de policies just al seu davant, situat a la calçada. .

Els manifestants protestaven per la detenció de Carles Puigdemont diumenge passat a Alemanya i per reclamar la llibertat dels empresonats.