Un home amb una ordre d'allunyament va entrar a l'habitatge de la seva exdona i quan va arribar la policia va emprendre una fugida que va acabar amb una caiguda d'uns 10 metres. Es va precipitar des d'un segon pis. Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la nit a la carretera de Santpedor de Manresa. L'individu es va fer diverses fractures a les cames i continua hospitalitzat.

La Sala 092 de la Policia Local de Manresa va rebre la trucada en la qual una dona, molt espantada, informava que el seu exmarit, del qual tenia una ordre d'allunyament, estava intentant rebentar la porta de l'habitatge.

Immediatament es van adreçar a la zona diverses patrulles de la Policia Local i del cos de Mossos d'Esquadra, que, en arribar, van veure la porta rebentada i el presumpte agressor, ja dins del domicili, intentant bloquejar-la amb mobiliari per impedir-los l'accés. Quan els agents van poder accedir al domicili no van trobar, en principi, l'home, fins que un agent va veure una finestra oberta, per la qual semblava que l'home hauria pogut fugir, despenjant-se per una canalera. Quan els agents van iniciar la recerca de l'home a l'exterior, el van trobar a terra, a tocar de la casa i amb diverses fractures a les dues cames.