Un aparatós accident a Manresa va acabar aquest dimecres amb cinc ferits lleus i quatre cotxes afectats. Els fets van tenir lloc cap a les 3 de la tarda quan un cotxe que s'incorporava al carrer de La Pau des del carrer Dr. Zamenhoof, un Peuegot 307, es va saltar un cediu el pas i va impactar contra un altre, un Audi A4, que circulava pel carrer de la Pau.

La Policia Local de Manresa va practicar les el conductor del vehicle Peugeot 307, qui portava la família al cotxe, va donar 0.51 mg/l en aire espirat en la primera prova, i 0.49 mg/l, en la segona, doblant així la taxa permesa

En el cotxe que es va saltar el cediu hi viatjaven quatre membres d'una família: el pare, que era qui conduia, un home de 32 anys veí de Sallent; la mare, una dona de 34 anys veïna de Manresa; i els dos fills menors d'edat. El Peugeot 307 va acabar a una punta del carrer girat respecte la direcció que circulava. A més, va impactar contra un vehicle que estava estacionat al mateix carrer La Pau. El vehicle estacionat, que va rebre també un cop important, a la vegada va sortir rebotat i va acabar impactant contra un altre que també estava estacionat, segons testimonis que van presenciar l'accident.

Com a conseqüència de l'impacte, el quatre membre de la família i el conductor de l'Audi A4, un manresà de 62 anys, van resultar ferit lleus i van ser traslladats a l'hospital amb ambulància.

Fins al lloc dels fets hi van anar grues per endur-se els tres vehicles més afectats. També dues ambulàncies, una patrulla de la Policla Local, la furgoneta d'atestats i un camionet de la neteja municipal.