La germana del nen i la noia de Manresa desapareguts fa 30 anys, els Pires Òrrit, intervindrà aquesta nit en el programa de Televisió Espanyola Desaparecidos. De fet avui s'emet el darrer programa. La televisió pública estatal havia contractat a la productora del periodista Paco Lobatón un total de 12 programes, però l'equip del programa esperava renovar i continuar en antena. Els baixos índexs d'audiència no han permès que continuï.

Maria Carme Òrrit Pires (els germans grans de la família tenen els cognoms canviats) hi intervindrà avui, amb nombroses persones que des de fa anys tenen un membre de la seva família desaparegut, en casos que en cara no s'han resolt. La germana dels menors desapareguts fa tres dècades explicarà el seu cas i la lluita de la família per buscar-los.

D'altra banda, Maria Carme Òrrit diu que està decebuda per la decisió de Televisió Espanyola de cancel·lar el programa i considera que a la televisió pública hauria de prevaldre el servei públic en comptes de les audiències. «Des que s'ha emès el programa Desaparecidos, han ajudat a resoldre casos i s'ha tornat a posar en relleu el problema dels desapareguts».