Un aparatós accident a Manresa va acabar amb quatre ferits lleus i quatre cotxes afectats. Els fets van tenir lloc a les 3 de la tarda quan un cotxe que circulava pel carrer Dr. Zamenhoof es va saltar un cediu el pas i va impactar contra un altre que circulava pel car-rer de la Pau.

En el cotxe que es va saltar el cediu hi viatjaven quatre membres d'una família, els pares i dos fills, i va acabar en una punta del carrer girat respecte a la direcció en què circulava. A més, va impactar contra un vehicle que estava estacionat al mateix carrer de la Pau. El vehicle estacionat, que va rebre també un cop important, va sortir rebotat i va acabar impactant contra un altre que també estava estacionat, segons testimonis que van presenciar l'accident.

Com a conseqüència de l'impacte, el quatre membres de la família van resultar ferits lleus i van ser traslladats a l'hospital en ambulància. Fins al lloc dels fets hi van anar grues per endur-se els tres vehicles més afectats.

Fins al punt on va tenir lloc l'accident, es van desplaçar dues ambulàncies, una patrulla de la Policla Local, la furgoneta d'atestats i un camionet de la neteja municipal. A les 5 de la tarda ja es podia tornar a circular amb normalitat en aquest punt de la ciutat.