Els Bombers de la Generalitat han hagut de rescatar aquest dimarts a la tarda dues excursionistes que es trobaven en una canal del Pedraforca, sense poder continuar, ja que la neu els acabava de sorprendre, segons ha informat el cos d'emergències. Les noies han pogut ser rescatades sanes i estàlvies.

Les excursionistes han donat l'avís als Bombers poc abans de les 3 de la tarda. Segons han explicat, no podien continuar avançant, ni endavant ni enrere, perquè havia començat a nevar amb intensitat. Tot i així, havien pogut trobar un lloc on aixoplugar-se.

Fins a l'indret s'hi ha desplaçat un helicòpter dels Bombers, amb personal del grup de rescat de muntanya. Els efectius han localitzat les noies, però l'helicòpter ha hagut d'esperar una estona abans de poder tornar a volar, a causa del mal temps. Finalment, el mitjà aeri ha pogut rescatar una de les noies. L'altra afectada, al final, ha hagut de ser baixada a peu, acompanyada pels bombers. Els efectius les han deixat a totes dues al seu cotxe particular, sanes i estàlvies, segons les mateixes fonts.