Els Mossos d'Esquadra han denunciat de forma penal i administrativa tres conductors que van cometre en total set infraccions contra la seguretat viària, durant concentracions de cotxes en polígons d'Avinyó i de Sallent. Un dels denunciats portava un vehicle logotipat com a cotxe policial americà, amb llums prioritaris.

Els fets van tenir lloc el 27 i el 28 d'abril. Els Mossos van dur a terme un dispositiu de trànsit després de tenir coneixement a través de les xarxes socials de l'existència de concentracions de vehicles a polígons del Bages on s'hi podien cometre infraccions contra la seguretat viària.

El divendres, es va detectar una concentració al polígon industrial d'Avinyó, on es van denunciar dos conductors. A un d'ells, per conduir de forma negligent i, a un altre, per consum de substàncies estupefaents.

I el dissabte se'n va detectar una altra, però al polígon de Plans de la Sala de Sallent. En aquest cas, es van tramitar cinc denúncies administratives, una per conduir de forma negligent, una altra per no tenir l'assegurança en vigor, i tres pel reglament general de vehicles. A més, es van obrir diligències penals per falsificació documental.

Un dels denunciats duia un vehicle logotipat com a cotxe policial americà amb llums prioritaris. A més, el conductor utilitzava una rampa per posar el vehicle a dues rodes i circular d'aquesta manera per la zona.