Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir el dia 2 de maig un home, de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Igualada, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric per tenir 2.530 plantes de marihuana en una nau de la mateixa localitat de l'Anoia.

Durant el mes de març els mossos van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana al Polígon Les Comes d'Igualada. Els agents van obrir una investigació i van comprovar que de l'interior d'una nau sortia una forta olor de marihuana.

Després de diverses indagacions, el passat 2 de maig els mossos van fer una entrada voluntària amb el responsable de la nau. A l'interior hi van localitzar una plantació de marihuana amb 2.530 plantes. També hi havia una gran quantitat de sacs d'abonament, testos i una complexa instal·lació amb focus, extractors d'aire i filtres.

Arran d'aquests fets, l'home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se'l va acusar d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que hi havia manipulació en el subministrament elèctric.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest el requereixi.