Dues persones han resultat ferides, una de les quals greu, aquest dijous al vespre en un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera C-58, a Monistrol de Montserrat. L'accident ha obligat a tallar completament la calçada durant unes dues hores, tot causant importants retencions a la zona. La via s'ha reobert als voltants de les 21.30h. Trànsit ha descartat aixecar les barreres del peatge de la via alternativa, l'autopista C-16.

Els fets, segons fonts dels Bombers i de Trànsit, han tingut lloc a 2/4 de 8 del vespre al punt quilomètric 38 de la C-58, en el carril en sentit Manresa, entre el túnel de la Bauma i l'enllaç amb la C-55. Per causes que es desconeixen, dos vehicles han xocat frontalment, després que un d'ells hagi envaït el carril contrari.

Com a conseqüència, un dels conductors ha quedat atrapat a l'interior del vehicle i ha hagut de ser rescatat pels Bombers. Posteriorment, ha estat atès pel SEM, que l'ha traslladat en estat greu a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El conductor de l'altre cotxe ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat al mateix hospital.