Dos accidents de trànsit ocorreguts en menys d'una hora de diferència van col·lapsar ahir al matí, durant dues hores aproximadament, les dues carreteres que passen, a banda i banda, pel municipi de Castellbell i el Vilar. Els dos accidents van deixar un balanç de cinc ferits de caràcter menys greu.

Es tracta de la carretera C-55, on a les 6.21 hores del matí es va registrar un xoc frontal entre dos turismes, al punt quilomètric 16,1. Els Bombers, que s'hi van desplaçar amb dues dotacions, van informar que almenys hi havia una persona atrapada. El SEM va confirmar, posteriorment, que hi havia hagut dues persones, un home i una dona, que van resultar ferides de caràcter menys greu. Tots dos van ser evacuats a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'accident va causar llargues retencions a la C-55.

D'altra banda, a les 7.11 hores, els Bombers van rebre un avís per un segon accident, aquest cop al quilòmetre 39 de l'autopista C-16. Dos vehicles es van veure implicats en el xoc per encalç, que va deixar tres ferits lleus.

El SEM va desplaçar tres ambulàncies fins al lloc dels fets. La via va estar tallada en sentit Manresa fins a 2/4 de 9. La situació viària es va normalitzar ràpidament un cop reoberta l'autopista.