Per segon cop en un mes, s'ha esfondrat parcialment la teulada d'un bloc de pisos situat al carrer de Santa Isabel de la colònia Cal Riera de Puig-reig. Segons fonts veïnals, no hi ha hagut persones afectades, però un bon nombre de teules i bigues han cedit a causa del mal estat del mateix teulat.

Fa un mes, i sempre segons fonts veïnals, ja es va esfondrar una part de la teulada i els veïns de la primera escala van ser desallotjats. A data d'avui encara no han pogut tornar a casa seva. Aquesta nit, s'ha enfonsat una altra part del teulat que ha afectat també els veïns de la segona escala. Segons una veïna consultada, el bloc afectat consta de tres plantes més els baixos, amb dues escales, i dos habitatges per cada pis, per la qual cosa hi ha vuit vivendes en cada una de les dues escales.

Els veïns han descrit que no saben exactament a quina hora s'ha produit l'esfondrament, però que cap a 2/4 de 6 del matí, les teules ja havien cedit. Una veïna explica que la seva mare fa "quatre mesos que té llogat un pis d'aquest bloc, però veient tot el que està passant, encara no hi ha volgut anar a viure. No m'estranya". La veïna detalla que a pràcticament tots els pisos hi viu algú: "a un hi viu una senyora gran, a un altre un matrimoni amb fills, etc". La veïna també assenyala que, després de l'esfondrament del mes passat i de les intenses pluges caigudes darrerament, teníem la intenció de protegir el teulat cobrint-lo, però no hi hem sigut a temps".