Els Mossos d´Esquadra han detingut quatre individus per guardar en un magatzem material procedent de diversos robatoris. Els Mossos van trobar-hi més de 100 rellotges d´alta gamma, valorats en més de 10.000 euros, que havien estat sostrets feia dos anys d´una exposició a Igualada. Entre els objectes recuperats al local, del Prat del Llobregat, també hi havia cinc drons sostrets d´una botiga d´una cadena comercial de joguines de Barcelona.

Els detinguts, que tenen entre 24 i els 45 anys i són veïns dels municipis de Barcelona, Martorell i Terrassa; se´ls impunta un delicte de receptació i un altre contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. El dijous 17 de maig, durant un control de pas al municipi d´Abrera, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de les comissaries de Sant Feliu de Llobregat i de Martorell i agents de la Unitat d´Investigació de la comissaria de Martorell van aturar un vehicle, amb dos ocupants al seu interior, els van identificar i durant l´escorcoll, van localitzar al maleter set motxilles buides i una maleta amb gran quantitat de material informàtic.

Davant els dubtes de la procedència il·lícita d´aquest material, els agents van comissar els objectes. Posteriorment els investigadors van comprovar que una part d´aquests havien estat sostrets en diversos delictes. Els agents van esbrinar que els objectes provenien de quatre robatoris a l´interior de vehicle perpetrats en diferents municipis de les comarques del Barcelonès i del Vallès Occidental. El dilluns 11 de juny, els agents van citar en dependències policials a la persona a qui havien comissat el material informàtic i van esbrinar que era el propietari d´un establiment d´alimentació al municipi del Prat del Llobregat.

El mateix dia, els investigadors també van inspeccionar l´establiment que aquesta persona regentava, i del resultat de la inspecció, van localitzar gran quantitat de peces de roba de diferents marques amb les etiquetes i les alarmes posades, més de 100 rellotges, cinc drons, perfums, material informàtic i una peça de haixix d´un pes aproximat de 100 grams. Aquest material estava a la part dels magatzem i a l´interior de bosses d´escombraries i de caixes d´aliments, accessibles a tots els treballadors.