Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la matinada a Igualada un conductor begut que acabava de fugir d'un control policial i que ha conduït de forma temerària pels carrers de la ciutat, saltant-se semàfors en vermell i circulant en sentit contrari. L'acusat ha arribat a xocar contra un vehicle patrulla.

Els fets, segons fonts policials, han tingut lloc cap a 2/4 de 2 de la matinada. Un cotxe que circulava per l'Avinguda Catalunya d'Igualada (l'antiga N-II) ha fugit d'un control dels Mossos. En aquell moment, s'ha iniciat una persecució policial per l'interior d'Igualada, en la qual l'acusat ha anat a alta velocitat, saltant-se semàfors en vermell i circulant en carrers en sentit contrari.

En un moment determinat, el cotxe de l'acusat ha xocat contra un vehicle patrulla dels Mossos i ha continuat la marxa. Finalment, l'home ha pogut ser aturat i detingut al carrer Lleida, tal i com es veu en un vídeo difós a la xarxa, gravat per un veí.

El conductor, que ha donat positiu a la prova d'alcoholèmia (amb una taxa de 0,35), ha estat detingut per un delicte d'atemptat a l'autoritat i un altre de conducció temerària. Cap agent no ha resultat ferit.

En el següent vídeo, publicat per Ràdio Igualada a Youtube, es veu el moment de la detenció: