Els Mossos d'Esquadra han detingut una veïna de Berga de 47 anys, de nacionalitat espanyola, acusada d'haver agredit una dona de 89 anys i d'haver-li robat la bossa de mà, després de presentar-se a casa seva. L'acusada ja havia sostret dies enrere la cartera de la víctima.

L'agressió es va produir el 21 de juny passat. La víctima, de 89 anys, va explicar als Mossos que l'agressora, fa mig any, ja es va presentar al seu domicili i es va oferir a netejar-li la casa. En aquella ocasió, l'anciana s'hi va negar però, davant de la seva insistència de l'acusada, finalment la va deixar entrar.

Quan va marxar, un veí va alertar a la víctima que havia trobat la seva cartera a l'escala de l'edifici. En aquell moment, la víctima es va adonar que li dona havia sostret la cartera en un descuit.

Fa uns dies, el 21 de juny, l'acusada es va tornar a presentar a casa seva i, tot i que en un principi la víctima es va negar a obrir-li la porta, davant de la seva insistència, la va tornar a deixar entrar. Un cop a dins, va intentar entrar a les habitacions i, quan la víctima ho va intentar impedir, la va tirar al terra i li va sostreure la bossa de mà.

Arran d'aquests fets, els Mossos van iniciar una investigació que va finalitzar el passat 27 de juny amb la detenció de la presumpta autora, per un delicte de robatori violent i un altre de furt.