L'home detingut per haver agredit un independentista a l'accés de Lledoners ja estava imputat judicialment per un altre cas, concretament per violència masclista. L'acusat, Tony Noguera, va ser denunciat per la seva exparella fa quatre mesos per haver-la amenaçat i insultat davant de testimonis, a Manresa.

Els fets, segons va poder saber ahir Regió7, van tenir lloc el mes de març. La víctima va denunciar als Mossos d'Esquadra que havia rebut insults i amenaces verbals per part de l'acusat, a prop d'una escola de Manresa, davant testimonis.

«Ploraràs llàgrimes de sang» li va arribar a dir, segons la denúncia. No era el primer cop, segons va manifestar, que era víctima d'una situació semblant.

Els Mossos van traspassar el cas al Jutjat de Violència Domèstica de Manresa, que va notificar a Tony Noguera la seva qualitat d'investigat per un delicte de violència domèstica. L'home continua en aquests moments imputat, en espera del judici.

La seva situació judicial, per tant, s'agreuja des de la detenció, ahir, per part dels Mossos, que l'acusen per delictes d'odi, lesions i desodres públics com a autor de l'agressió espanyolista contra un membre del CDR de Manresa.

En les pròximes hores és previst que Tony Noguera passi a disposició del jutjat de guàrdia de la capital del Bages.