L'empresari manresà Pere Martí ha resultat ferit greu aquest dilluns al matí en un accident quan anava en bicicleta per una carretera francesa, en ser envestit per un cotxe. El bagenc, copropietari de la guardonada empresa Mosaics Martí, ha estat traslladat en helicòpter a l'UCI de l'hospital de Bordeus.

Els fets, segons han explicat a Regió7 fonts properes a la víctima, han tingut lloc a les 10 del matí en una carretera de la regió del Perigús. Martí havia anat aquests dies amb un amic seu a fer cicloturisme en aquesta zona de França. Per causes que es desconeixen, el ciclista manresà ha estat envestit per un cotxe.

Com a conseqüència, ha resultat ferit de gravetat. El manresà, després de ser atès per unitats mèdiques al lloc de l'accident, ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital de Bordeus, on ha ingressat a la unitat de cures intensives. De moment, s'està a l'espera de la seva evolució.

Pere Martí és un dels dos germans responsables de la històrica empresa manresana Mosaics Martí, fundada el 1913. Un dels seus grans actius és la comercialització del mosaic hidràulic. L'empresa ha estat guardonada amb premis tant nacionals com internacionals, per les seves peces.