Els Mossos d'Esquadra, en intentar robar a casa seva. Dies abans, els arrestats ja havien sostret 8.000 euros en efectiu a la víctima. Tots quatre estan acusats d'un delicte de robatori amb violència i també d'un delicte de furt.

Els fets, segons els Mossos, van tenir lloc divendres passat. Cap a la 1 de la matinada, un testimoni va alertar que acabava de veure quatre joves entrant per la força a casa del seu veí, d'edat avançada.

Quan els agents hi van arribar, van veure que, darrere de l'edifici, hi havia una noia enfilada en una finestra, i que tres joves fugien corrents. Ràpidament, van interceptar la noia i van atendre el propietari de la casa, de 92 anys, que acabava de ser agredit.

L'home va explicar que quatre joves havien trucat a la porta de casa seva i que, en el moment d'obrir, el van empè-nyer i van entrar a dins. Van regirar les habitacions però van fugir pel balcó, sense sostreure res. Els Mossos van detenir la noia i van localitzar i arrestar els altres tres joves.

Posteriorment, el cos policial va esbrinar que tres dels joves ja havien estat a casa de la víctima quatre dies abans i, aprofitant-se d'un descuit, li havien sostret 8.000 euros en efectiu.