Un camió s'ha incendiat es va incendiar aquest dimecres a la matinada a l'eix Transversal i va provocar el tall d'un carril en direcció a Lleida fins a quarts d'11 d'aquest matí.

El foc va tenir lloc al voltant de dos quarts de 6 al quilòmetre 131 de la carretera C-25, a Manresa, i va afectar les rodes del vehicle, el qual transportava plàtans, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat. Fins passades les 10 del matí es van registrar cues de fins a un quilòmetre en direcció a Lleida per l'incendi del camió.

Durant uns vint minuts i fins prop de les 6 del matí la carretera va estar completament tallada en direcció a Lleida. Va ser l'estona en què dues dotacions dels Bombers treballaven per apagar el foc. També es van desplaçar fins al lloc dels fets sis indicatius dels Mossos d'Esquadra, que van obrir un dels carrils de la C-25 a les 5.50.

Diversos efectius van treballar durant més de quatre hores per retirar el vehicle incendiat i acabar de netejar la via, segons van informar fonts dels Mossos.