Catorze persones han mort en els dotze accidents mortals registrats a les carreteres espanyoles entre les tres de la tarda del divendres 13 de juliol i les dotze de la nit del diumenge 15, segons el balanç difós per la Direcció General de Trànsit (DGT).

Quatre dels morts en aquests accidents eren motoristes, d'acord amb la mateixa font, que necessita que en el que va d'any són ja 607 els morts a les carreteres espanyoles. En els dotze sinistres comptabilitzats han resultat també ferides de diferent consideració onze persones.

Els accidents més greus es van produir divendres a la nit a l'autovia A-4, a Tembleque (Toledo), on van morir dues persones, i ahir a la tarda a Cangas del Narcea (Astúries), en una col·lisió frontal en què van morir dos joves de 21 anys i quatre persones van resultar ferides.

Vuit dels accidents mortals van ser sortides de la via, 3 col·lisions, i un altre, l'atropellament a un vianant. Les deu restants, s'han produït en vies convencionals i dos més a autopista o autovia. El dia més tràgic del cap de setmana va ser ahir, amb set sinistres mortals i vuit morts.