Un incendi ha cremat aquest dilluns al migdia l'interior d'un habitatge d'un edifici del carrer Sant Roc, a la cruïlla amb la plaça Sant Miquel, al nucli antic d'Igualada. El foc ha cremat el menjador del pis afectat i ha provocat l'esfondrament del sostre, la qual cosa ha afectat el pis superior. Una persona ha hagut de ser atesa, lleu, per inhalació de fum.

L'incendi, segons fonts dels Bombers, s'ha declarat poc després de 2/4 de 3 del migdia, en un bloc de tres pisos, amb un habitatge a cadascuna de les plantes. S'hi han desplaçat set dotacions dels Bombers, a més a més a més de patrulles de la Policia Local i membres del SEM i els Mossos d'Esquadra, que han desallotjat les tres famílies que viuen al bloc, que és de construcció molt antiga. De fet, les bigues de l'edifici són de fusta, per la qual cosa el sostre de la segona planta ha cedit. El fum ha afectat, a més, tot l'edifici.

Els Bombers investiguen ara les causes d'un incendi que no ha afectat l'edifici estructuralment, però que no és habitable. Per tant, no s'ha precintat però fins que tècnicament se certifiqui novament la seva habitabilitat, l'immoble ha de quedar tancat per part de la propietat. Així, els inquilins dels tres pisos de moment no podran tornar a casa. Durant la tarda podran recollir algunes pertinences i, si no tenen allotjament pels seus propis mitjans, l'Ajuntament els ofereix una alternativa.