El xàfec d'aquest dilluns al matí ha provocat petites incidències a Manresa, situades totes elles a la part alta de la ciutat. I és que la tempesta ha afectat de forma desigual la capital del Bages. Segons la Policia Local, s'ha acumulat aigua al túnel de les Bases de Manresa; els semàfors de la cruïlla del carrer de Sant Antoni Maria Claret i la sortida de l'estació d'autobusos han deixat de funcionar i també s'ha inundat parcialment la rotonda d'enllaç de la C-55 amb la C-25. En canvi, a la zona del Passeig del Riu, la pluja no ha estat abundant.

A tot el Bages, les trucades ateses pel 112 vinculades al temporal han estat 28. Tanmateix, segons Bombers només han actuat en una d'aquestes alertes, un embussament de canonades a Sant Joan de Vilatorrada.

A la resta de Catalunya, el temporal també s'ha repartit de forma desigual i ha estat especialment fort al litoral central on s'han recollit, per exemple, 40,4 litres/m2 en 30 minuts a Badalona (4,6 en un minut). Altres dades destacades que ofereix el Servei Meteorològic de Catalunya, són les de l'Observatori Fabra, que ha registrat a primera hora 27,1 litres, i de Castellbisbal (Vallès Occidental), amb 23,3 litres en només mitja hora, mentre que a Vallirana (Baix Llobregat) els xàfecs també han deixat 10,4 litres en deu minuts.