Un menor de 7 anys que participava en l'Estiuet, el casal d'estiu organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Igualada, va resultar ferit ahir en estat greu, després d'estar a punt d'ofegar-se a la piscina municipal del Molí Nou de la capital de l'Anoia.

Els fets van tenir lloc a 2/4 d'11 del matí. El nen va ser evacuat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona i es trobava ahir a l'UCI, amb pronòstic reservat, segons fonts del centre sanitari.

Segons va explicar l'Ajuntament, els companys i monitors es van adonar que el nen tenia algun problema i que quedava submergit a dins de l'aigua. Ràpidament, el van treure, i el socorrista li va fer maniobres de reanimació cardiopulmonar. El menor, que va recuperar la respiració, va ser traslladat amb un helicòpter medicalitzat al centre hospitalari. Segons el SEM, el seu estat era crític.

L'Ajuntament va informar de seguida dels fets els familiars, a qui va acompanyar fins a Sant Joan de Déu. També va activar recursos de suport psicològic per si calgués fer costat als companys.