Un veí de Santpedor es va trobar diumenge a la tarda una bossa de mà, extraviada al carrer, on hi havia 18.000 euros en efectiu. L'home, després de recollir-la, va entregar-la a la Policia Local, que la va poder retornar a la seva propietària, una dona d'avançada edat del municipi. Els diners continuaven intactes a l'interior.

Segons ha informat la Policia Local, el santpedorenc es va trobar la bossa al mig del carrer, diumenge a la tarda, al nucli antic del poble. En obrir-la, va descobrir que, entre altres pertinences, hi havia dos sobres, els quals contenien feixos de bitllets.

L'home, en lloc de quedar-se els diners, va optar per acudir a la comissaria de la Policia Local de Santpedor, i va entregar la bossa als agents, amb tot el seu contingut intacte a l'interior.

La bossa contenia documentació de la propietària, una dona d'avançada edat a qui els agents ja coneixien del poble. Després de posar-s'hi en contacte, l'anciana va respondre que acabava de perdre la bossa i que s'havia posat a buscar-la, sense èxit. Segons els agents, la dona va descriure amb precisió el contingut de la bossa.

D'aquesta manera, la Policia Local de Santpedor va poder retornar-la a la dona, amb els 18.000 euros que contenia, en bitllets de 100 i de 50 euros.

El cos policial ha felicitat el santpedorenc per la seva acció, i és previst que rebi un reconeixement en la pròxima celebració del Dia de la Policia Local.