Un camió que circulava aquest divendres al migdia per l'A-2 ha travessat la mitjana per causes que es desconeixen, a l'altura d'Òdena, i ha envaït la calçada contrària, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'accident no ha provocat ferits.

Els fets han tingut lloc a 3/4 de 2 del migdia, quan un camió frigorífic que circulava per la calçada en sentit Lleida ha envaït la calçada en sentit Barcelona, després d'estavellar-se contra la mitjana. El camió ha anat a xocar contra el marge de la via.

La invasió de la calçada ha obligat un altre camió a frenar per no xocar-hi, amb la qual cosa ha fet tisora, segons les mateixes fonts. Cap dels dos camioners, però, no ha resultat ferit.

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 551, a l'alçada del nucli de l'Espelt, al terme d'Òdena. Fins a l'indret s'hi han desplaçat els Mossos, el SEM i dues dotacions dels Bombers, que han netejat la via de combustible, ja que un dels camions implicats havia patit una fuita. Els Mossos han hagut de tallar un dels carrils en sentit Barcelona.