Dos vianants van ser víctimes de robatoris violents ahir a Manresa en poques hores de diferència, segons van explicar fonts policials. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa busquen els autors dels fets.

El primer cas es va produir poc després de 2/4 d'11 del matí a la Muralla del Carme, quan un individu va estirar la bossa de mà d'una dona d'avançada edat, que va intentar impedir-ho. En fer-ho, va caure a terra i en va resultar ferida. El lladre va fugir corrents. La dona va ser atesa pel personal mèdic d'una ambulància del SEM, que la va traslladar a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Poques hores després, cap a les 3 de la tarda, un jove va robar el telèfon mòbil d'un vianant al carrer de Sobrerroca, segons les mateixes fonts. L'afectat va intentar impedir-ho, però el lladre el va amenaçar amb una navalla i va fugir. L'home va denunciar els fets a la Policia Local i als Mossos.

D'altra banda, dimecres es va produir un robatori en una botiga de telèfons mòbils de la Muralla del Carme. Un jove va furtar un mòbil de l'establiment i va fugir corrents pel carrer, tot i que inicialment va ser perseguit pels responsables del local, sense èxit.