La Policia Local va detenir ahir un home de 20 anys de l'Hospitalet de Llobregat per robar diverses ulleres de sol d'un comerç del Nucli Històric de Manresa.

Els fets van ocórrer als voltants de les vuit del vespre, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant que un home hauria agafat diverses ulleres de sol d'un comerç del Nucli Històric. El presumpte lladre hauria estat perseguit per personal de la botiga i va ser retingut per diverses persones al carrer.

Diverses patrulles van adreçar-se al lloc dels fets on van trobar que, efectivament, el presumpte autor, retingut per diverses persones, ja havia retornat dues ulleres de sol al responsable de l'establiment.

A l'escorcoll posterior fet per la patrulla se li van trobar amagades unes altres ulleres de sol que, juntament amb les dues que ja havia retornat, conformaven un valor total de 496 euros.

Un cop identificat el presumpte autor també li constava una ordre de detenció d'un jutjat de l'Hospitalet de manera que, per tot plegat, va ser detingut per tal de ser posat a disposició judicial.