Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a l'autopista C-16, a Castellbell i el Vilar, un conductor que portava al cotxe 44 ampolles de begudes alcohòliques, que havien estat sostretes de diversos establiments, entre els quals a Solsona. L'home, que duia ampolles de ginebra, whisky, vodka, cava i vi, entre d'altres, va ser arrestat després d'intentar fugir a peu d'un control policial.

Els fets, segons ha informat el cos policial, van tenir lloc cap a les 7 de la tarda, durant un control de pas que agents de l'Àrea de Recursos Operatius havien muntat a l'autopista C-16, a l'alçada del punt quilomètric 41, al peatge de Castellbell.

Durant l'operatiu, un conductor va frenar quan va veure els agents i, a continuació, va iniciar marxa enrere, amb l'objectiu d'evitar el control.

Davant d'aquests fets, els Mossos van seguir el vehicle, però el conductor, en veure's atrapat entremig d'altres vehicles, va decidir fugir a peu.

Al cap de pocs metres, però, els agents van poder aturar-lo i identificar-lo. Seguidament, van escorcollar el vehicle i, en els seients de darrere i en el maleter, hi van localitzar un total de 44 ampolles de begudes alcohòliques, valorades conjuntament en més de 750 euros.

Després de diverses gestions, els Mossos van esbrinar que algunes de les ampolles havien estat sostretes en un establiment de Solsona.

Els agents van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de furt i, a més, el van denunciar per conducció temerària. El detingut és un veí Barcelona, de 26 anys, de nacionalitat georgiana.

La investigació continua oberta per esbrinar la procedència de la resta del material intervingut.