Una part del terra d'un tercer pis es va esfondrar dilluns al vespre a Igualada, al carrer de Sant Sebastià, a causa de problemes estructurals. Els fets no van causar ferits però van obligar a tallar al carrer, per motius de seguretat.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l'esfondrament es va produir a la tercera planta d'un bloc de pisos. Es tracta d'un edifici antic, sense inquilins, segons va informar l'Ajuntament d'Igualada. L'esfondrament va afectar una superfície de 54 metres quadrats.

Els Bombers van avisar l'arquitecte municipal i, conjuntament amb ell, van revisar l'estat de l'edifici. La teulada estava en bones condicions, però les bigues estaven mal apuntalades, fet que va provocar l'ensorrament. La primera i la segona planta del mateix edifici no es van veure afectades per l'incident.

L'Ajuntament va comunicar els fets als propietaris i els va demanar que duguessin a terme tasques de sanejament. Els Bombers van protegir la zona i van tallar el carrer al trànsit de vehicles, mentre van durar els treballs de neteja i revisió. Ahir al matí, el vial continuava tallat des de la plaça de la Creu.