Una noia va resultar ferida greu aquest divendres a la nit després de caure accidentalment de la finestra d'un segon pis, a l'ampit de la qual estava asseguda, al carrer de Sarret i Arbós de Manresa. La jove, que inicialment va ser derivada a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, ha estat traslladada posteriorment a l'hospital Mútua de Terrassa.

Els fets van tenir lloc aquest divendres cap a 2/4 de 10 de la nit i, segons han assenyalat diferents fonts a Regió7, la jove estava fumant asseguda a l'ampit de la finestra i d'esquena al carrer, quan aquest últim va cedir, i la noia es va preciptar al buit.

Després de la greu caiguda, i un cop l'equip mèdic va aconseguir estabilitzar la jove, va ser traslladada en ambulància cap a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, tot i que posteriorment, a causa de la gravetat del seu estat, ha estat evacuada al Mútua de Terrassa.

Segons assenyalaven ahir a la nit també algunes fonts, es tractaria d'una jove de nacionalitat italiana en edat universitària i que estava fent una estada a la capital del Bages.

D'altra banda, després de la caiguda accidental, els Bombers de la Generalitat i l'arquitecte municipal van acudir al lloc dels fets per tal de revisar l'estat de la façana de l´edifici.