La Policia Local de Manresa va detenir dissabte a la matinada dos joves que acabaven de robar presumptament a l'interior d'un cotxe aparcat, després de trencar-ne el vidre. Els detinguts són dos veïns de Manresa de 20 i 19 anys d'edat.

Els fets, segons ha informat el cos municipal, van tenir lloc a 2/4 de 4 de la matinada, quan diversos ciutadans van avisar que dos joves havien trencat el vidre d'un vehicle estacionat a la carretera de Vic, havien agafat alguna cosa de l'interior i havien fugit en direcció a la Plaça de la Bonavista.

Una de les trucades va proporcionar una descripció molt acurada de les dues persones, de manera que van poder ser localitzats pocs minuts després de la trucada, al carrer Pare Clotet. La patrulla va comprovar que, en percebre la presència policial ,els individus van llençar alguna cosa a un contenidor.

Els agents van verificar que el paquet que havien vist llençar era una ràdio-CD. Una patrulla dels Mossos, al mateix moment, localitzava el vehicle forçat i comprovava que la ràdio CD trobat havia estat sostreta del vehicle esmentat. Per aquest motiu, els dos joves van ser detinguts.