Dos individus que van ser detinguts la setmana passada per set robatoris en diverses comarques catalanes (entre les quals a l'Anoia i al Baix Llobregat) han acabat imputats també per nou robatoris previs en domicilis de la Catalunya Central, quatre dels quals a Manresa.

Així ho han informat aquest dimecres els Mossos d'Esquadra. Els dos acusats, tal i com va explicar el cos policial a inicis de setmana, van ser detinguts el 12 de setembre a l'autovia A-2, a Sant Andreu de la Barca, quan fugien d'un robatori. En aquell moment, se'ls va poder atribuir tres robatoris en domicilis de Collbató, dos més a l'Anoia (al Bruc i a Sant Martí de Tous) i dos més al Maresme i al Vallès.

La investigació posterior, però, els ha pogut vincular amb l'autoria de nou robatoris més a la Catalunya Central, tots ells en domicilis: quatre a Manresa, un a Berga, un a Solsona, un al Bruc (Anoia), un a Montmaneu (Anoia) i un a Sant Julià de Vilatorta (Osona).

Els dos lladres, dos veïns de Barcelona de nacionalitat xilena, de 26 i 32 anys, ja van ingressar fa una setmana a presó provisional per ordre del jutge.