Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Vilanova del Camí de 39 anys, de nacionalitat espanyola, acusat d'haver robat diners a casa d'un veí d'edat avançada. L'home ha estat imputat per un delicte de robatori amb força i un altre de furt continuat.

El cos policial va tenir coneixement dels fets el passat 8 de setembre. Una dona va denunciar als Mossos que, des de feia un any i mig, el seu pare, de 94 anys, havia patit diversos furts a l'interior del seu domicili a Vilanova del Camí.

Concretament, en nombroses ocasions, li van desaparèixer petites quantitats de diners. I sospitaven d'un veí, que vivia en un pis llogat per la víctima. L'home sovint li demanava diners i que, amb qualsevol pretext, intentava entrar habitualment a casa seva.

A més, també van descobrir que el sospitós desconnectava la llum de l'edifici. Quan la víctima sortia del pis per tornar-la encendre, aprofitava per entrar i sostreure diners. Durant aquest temps, va arribar endur-se uns 800 euros.

Arran d'això, els propietaris van fer fora al llogater, però, uns mesos després, es van tornar a produir dos casos més. En un d'aquests, un testimoni va veure el sospitós, que, després de cridar-li l'atenció, va fugir.

Els Mossos van iniciar una investigació que va finalitzar aquest dimarts passat amb la detenció del presumpte autor.