Una furgoneta ha quedat completament calcinada aquest dijous a la matinada al barri del Xup, a Manresa. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 4.53 h i han enviat una dotació al lloc dels fets. L'incendi s'ha produït al quilòmetre 91,8 de la carretera C-37z.

D'altra banda, els Bombers van haver d'actuar ahir a la nit en dos incendis més que van tenir lloc al municipi de Navarcles. El primer es va declarar a les 22.02 h i va cremar un contenidor al carrer de Jesús, a l'altura del número 3.

De l'altre incendi en van rebre l'avís a les 22.45 h. En aquest cas van cremar quatre palets de fusta i una matolls en un solar al passatge de les Fonts, també a Navarcles. Una dotació dels Bombers va treballar per apagar el foc en tots dos casos.

En una altra comarca, a l'Anoia, també va cremar un contenidor al voltant de les 10 de la nit. L'incendi es va produir a Igualada, al carrer del Pare Mariano amb carrer dels Esquiladors. Les flames no van afectar els edificis propers i una dotació dels Bombers les va poder extingir ràpidament.