Els equips de recerca han localitzat aquest divendres al matí un veí de 70 anys de Castellnou de Bages que estava desaparegut des d'aquest dijous a la nit, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. L'home estava conscient, però presentava contusions i esgarrinxades, ja que havia caigut per un marge d'uns dos metres.

La família va presentar l'avís de la desaparició a les 10 de la nit de dijous. Segons va alertar, l'home havia sortit a caminar, com feia sovint, però no havia tornat a casa.

Immediatament, es va muntar un dispositiu de recerca que ha durat tota la nit. En l'operatiu, hi han participat els Bombers, els Mossos, els Agents Rurals i les policies locals de la zona, entre d'altres. Al matí, s'ha incorporat a la recerca un helicòpter dels Bombers.

Finalment, a 2/4 de 12 del matí, l'home ha estat localitzat, conscient, al costat d'un camp. Segons les mateixes fonts, havia caigut per un marge d'uns dos metres i no s'havia pogut incorporar.

L'home, que presentava contusions i esgarrinxades, ha estat traslladat pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.