El Montepio de Conductors oferirà el 24 d'octubre una xerrada gratuïta i oberta al públic sobre l'ús de cadiretes infantils per a vehicles i la seva seguretat. S'hi parlarà de temes com homologacions de les cadiretes, normatives vigents, consells útils per prevenir danys i lesions en els infants, com triar la cadireta més adequada a cada família, com instal·lar-les de forma correcta, i com prendre la decisió adequada en cada moment per evitar riscos. La xerrada es farà amb suport audiovisual i altre material per fer més reals i interactius els casos pràctics.

La sessió tindrà lloc al carrer Bilbao, 22 de Manresa, a les 6 de la tarda, i anirà a càrrec de Josep M. Vallès, gerent d'Smart Baby, firma distribuïdora de la marca Joie, d'articles per a infants; i de Joan López, coordinador d'educació per a la mobilitat segura de trànsit de l'Àrea Regional de Trànsit Central dels Mossos d'Esquadra.

Vallès és formador en seguretat viària infantil i un referent en aquest àmbit, amb unes 150 conferències cada any adreçades a diversos col·lectius, és director econòmic d'AESVI (Asociación Española para la Seguridad Vial Infantil) i és professor universitari i formador de l'ONU. López és mosso d'esquadra des de l'any 1995 i especialitzat en trànsit des de l'any 2000.