La víctima mortal de l'accident que va tenir lloc la matinada de dissabte a la C-14, a Oliana, és un home, P.S.G., de 45 anys, i veí de la Seu d'Urgell, segons ha informat aquest diumenge el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s'estan investigant, el camió que conduïa la víctima va sortir de la via entorn 2/4 de 6 del matí i com a conseqüència, es va precipitar per un pont des d'una alçada d'uns 30 metres quedant la cabina del vehicle submergida al riu Segre en una profunditat d'uns 4 metres.

Per atendre l'accident, es van activar les unitats de rescat subaquàtic GRAE dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra. Per la seva part, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va activar també la unitat de suport psicològic.

Pel que fa a l'afectació viària, es va tallar la circulació en el tram de l'accident en els dos sentits de la marxa i, posteriorment, es va donar pas alternatiu, quedant restablerta als volts de les 17.00 h.

Arran de la incidència, es van activar tretze patrulles dels Mossos d'Esquadra, onze dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).