Quatre persones van resultar ferides, dues d'elles de gravetat, a causa del xoc frontal entre dos turismes que va tenir lloc ahir a quarts de 8 del vespre a la carretera N-260, al seu pas entre els municipis d'El Pont de Bar i Arsèguel, a l'Alt Urgell. L'accident va tenir lloc a les 19.11 h al punt quilomètric 215 i va obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, tres dels ocupants dels dos vehicles van quedar atrapats i van haver de ser excarcerats. De resultes de l'accident, quatre persones van quedar ferides i van haver de ser traslladades en ambulància a l'hospital, segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit. Un home i una dona van patir ferides greus i van ser traslladats a l'Hospital de la Seu d'Urgell. Al mateix centre va ser atesa una altra dona amb ferides de caràcter menys greu.

L'altra persona ferida menys greu va ser traslladada a l'Hospital de la Cerdanya. A causa del xoc frontal es van activar cinc dotacions dels Bombers i quatre del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).