Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i una dona veïns de Sant Adrià de Besòs acusats d'intentar robar en un pis de Berga. Els arrestats, d'entre 34 i 45 anys i de nacionalitat colombiana, van poder ser enxampats poc després dels fets gràcies a l'avís d'uns testimonis. Estan acusats d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili, en grau de temptativa.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van succeir divendres a les 11 del matí. Els Mossos van rebre l'avís d'uns testimonis, alertant que un grup de quatre persones acabaven d'intentar entrar a robar en un pis de Berga. Els lladres, en veure's sorpresos, van fugir ràpidament del lloc.

Immediatament, els Mossos d'Esquadra van muntar un dispositiu policial que va permetre, poc després, aturar un vehicle amb quatre persones a l'interior, que coincidien amb la descripció dels lladres.

Tot seguit, els agents van identificar els ocupants i van escorcollar el vehicle. A un d'ells se li va localitzar una bossa de mà amb diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris, com un bec de lloro, una forquilla modificada i un tornavís

En els laterals de les portes es van trobar diversos jocs de guants, i en altres zones del vehicle també es van localitzar tapaboques, tornavisos i dos equips per mesurar la puresa de materials com l'or.