Tres persones han resultat intoxicades aquest dijous al matí per una mala combustió d'una estufa de fusta al seu domicili, al carrer Jardí número 12 de la urbanització Can Claramunt de Piera (Anoia). En concret, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, es tracta de dues nenes i una dona adulta, que s'han intoxicat per monòxid de carboni.

Segons les mateixes fonts, han estat traslladades pel personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. S'han activat quatre ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM. Els Bombers han rebut l'avís a les 8.34 h i han enviat cinc dotacions al lloc dels fets, ja que en un primer moment els havien alertat d'un possible incendi.

Un cop al domicili, han inspeccionat l'edifici buscant la causa de la intoxicació. Finalment han detectat una mala combustió de l'estufa. Desconeixen, han explicat, des de quan durava aquesta avaria. Les tres persones intoxicades han estat traslladades a l'hospital per rebre tractament de desintoxicació a la cambra hiperbàrica. A banda d'abaixar el monòxid de carboni, aquesta cambra serveix per prevenir possibles seqüeles neurològiques.