Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 8 d'octubre un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Manresa, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència.

El primer robatori es va produir el 29 de setembre, pels volts de les 9 del matí, a la zona de la Font dels Capellans. Un jove es va apropar a la víctima i d'una estrebada li va sostreure la bossa de mà.

El segon robatori va ser l'1 d'octubre a les onze de la nit, al carrer Sant Blai. La víctima estava passejant pel carrer quan el jove li va demanar el telèfon mòbil per fer una trucada. Davant la insistència, la víctima li va deixar però quan el va voler recuperar aquest li va donar una empenta, el va amenaçar amb una navalla i va fugir corrent amb el telèfon.

I el tercer robatori va succeir el passat 3 d'octubre, pels volts de les sis de la tarda, al carrer Roger de Flor. Un home passejava per la zona quan un individu li va fer la traveta per sostreure-li la cartera. En un primer moment la víctima no va caure, però l'agressor el va empentar, tirant-lo al terra i produint-li contusions a la cara.

Arran d'aquests fets els mossos van iniciar una investigació i van concloure que en tots els casos es tractava del mateix autor. Després de diverses gestions van identificar i detenir el presumpte autor, aquest dilluns a Manresa.

El detingut va passar el dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que en va decretat el seu ingrés a presó.