Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot busquen un presumpte agressor sexual de dones d'edat avançada a la ciutat. Els investigadors sospiten que l'home presumptament estaria al darrere d'almenys quatre casos d'agressió sexual i un d'abusos sexuals. La policia té muntat un dispositiu a la ciutat amb l'objectiu d'enxampar-lo i poder-lo detenir.

El presumpte agressor hauria actuat des de l'agost a la ciutat d'Olot. El primer cas del qual té constància la policia data de l'agost i, en aquest cas, es tractaria d'una agressió sexual amb penetració. Els fets van començar essent una trobada sexual consentida entre l'home i la dona, però segons fonts properes al cas, després la dona va negar-se a tenir-hi relacions i aquest va continuar i la va agredir penentrant-la.

Pel que fa als altres fets, tres d'ells són del mes de setembre i la resta, d'aquest mes d'octubre. En tres d'ells, les agressions sexuals van consistir en tocaments i, per tant, l'individu va actuar amb l'ús de la força i en contra de la voluntat de la dona.

També hi ha un quart fet, que és un cas d'abús sexual, és a dir, que l'home hauria atemptat contra la llibertat sexual de la dona sense el seu conteniment.

Segons els casos investigats, en els quals hi hauria al darrere, segons les indagacions, el mateix individu, el que faria bàsicament l'agressor són tocaments a les dones. Les aborda i els comença a fer tocaments a la zona dels pits, a les seves parts íntimes, col·locant-les contra la paret. Tot això sense penetració, amb l'excepció d'un dels fets. També les obligaria a mirar-lo com es masturba mentre els fa els tocaments.Buscant l'agressor

Davant d'aquestes situacions, els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot van començar una investigació i, des de llavors, tenen muntat un dispositiu policial que té com a objectiu enxampar qui hi ha al darrere de les agressions sexuals. El presumpte autor seria jove, d'una trentena d'anys, d'aparença llatina, i hauria abordat les dones, algunes d'elles d'edat molt avançada, en baixar la llum del dia i pondre's el sol. Cosa que fa més difícil que el puguin identificar.

Els Mossos d'Esquadra busquen el presumpte agressor sexual amb la descripció facilitada de les víctimes i segueixen buscant més indicis. De moment, però, no hi ha detingut.