Els Mossos han detingut un jove de 21 anys, veí de Manresa, acusat de tres robatoris violents a la via pública, a la ciutat. El jove ha ingressat a presó provisional després de declarar davant del jutge.

El primer robatori es va produir el 29 de setembre passat, pels volts de les 9 del matí, a la zona de la Font dels Capellans. L'acusat es va apropar a la víctima i d'una estrebada li va sostreure la bossa de mà. El segon robatori va ser l'1 d'octubre a les onze de la nit, al carrer Sant Blai. La víctima estava passejant pel carrer quan un jove li va demanar el telèfon mòbil per fer una trucada.

Davant la insistència del jove, la víctima l'hi va deixar, però quan el va voler recuperar aquest li va donar una empenta, el va amenaçar amb una navalla i va fugir corrent amb el telèfon. I el tercer robatori va succeir el 3 d'octubre passat, pels volts de les sis de la tarda, al carrer Roger de Flor. Un home passejava per la zona quan l'acusat li va fer la traveta per sostreure-li la cartera. L'agressor el va empènyer, el va tirar a terra i li va provocar contusions a la cara.