Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a la tarda un home de 47 anys acusat d'haver agredit un jove durant una baralla entre dos grups al mig del carrer, a la plaça Catalunya de Manresa. L'agredit ha estat evacuat pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els fets, segons ha informat el cos policial, han tingut lloc cap a 2/4 de 6 de la tarda. Un vianant que passava per la plaça Catalunya ha reconegut, d'entre un grup de persones, el jove que presumptament li havia robat el telèfon mòbil, el dia abans, de forma violenta.

L'home, aleshores, ha avisat altres familiars i amics seus. Quan han acudit a la plaça, s'ha iniciat una picabaralla entre els dos grups, que ha culminat amb l'agressió al jove que suposadament havia estat autor del robatori.

El noi, que ha rebut un cop de puny al cap, ha estat atès per dues unitats del SEM, que l'han traslladat en estat menys greu a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Segons les mateixes fonts, el SEM no ha hagut d'atendre cap més persona implicada en els fets.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat a l'indret amb diverses unitats, han detingut el presumpte autor de l'agressió, un veí de Manresa de 47 anys, per un delicte de lesions, i l'han traslladat a la comissaria de Manresa.

Els fets han causat una gran expectació entre els veïns de la zona. Els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar el trànsit de l'Avinguda Tudela.