Els Mossos van detenir ahir a la tarda un home de 47 anys acusat d'haver agredit un jove en una baralla entre dos grups al mig del carrer, a la plaça Catalunya de Manresa. L'agredit va ser evacuat pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els fets, segons van informar els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc cap a 2/4 de 6 de la tarda. Un vianant que passava per la plaça Catalunya va reconèixer, d'entre un grup de persones, un jove que presumptament li havia robat el mòbil el dia abans de forma violenta.

L'home, aleshores, va avisar altres familiars i amics seus, segons les mateixes fonts. Quan van acudir a la plaça, es va iniciar una picabaralla entre els dos grups que va culminar amb l'agressió al jove que suposadament havia estat autor del robatori.

El noi, que va rebre un cop de puny al cap, va ser atès per dues unitats del SEM, que el van traslladar en estat menys greu a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Segons les mateixes fonts, el SEM no va haver d'atendre cap més persona implicada en els fets.

Per la seva banda, els Mossos, que es van desplaçar a l'indret amb diverses unitats, van detenir el presumpte autor de l'agressió, un veí de Manresa de 47 anys, per un delicte de lesions, i el van traslladar a la comissaria de Manresa.

Els fets van causar una gran expectació entre els veïns. Els Mossos d'Esquadra van haver de tallar el trànsit de l'avinguda Tudela.