El desembassament dels pantans de la Llosa del Cavall i de Sant Ponç va causar un notable increment del cabal del riu Cardener, cosa que va afectar molts dels municipis bagencs per on passa. A Manresa, la crescuda del riu va provocar alguns desbordaments i sobreeiximents de claveguera.

Com a conseqüència, es va haver de tallar el trànsit del passeig del Riu i de la carretera de la Renfe. Al passeig del Riu, un vehicle va quedar embarrancat a l'aigua, per la qual cosa va haver de ser arrossegat pels Bombers. La crescuda del riu també va negar una part de la llera del pont Nou.

Pel que fa a la pluja, a Manresa, hi van caure, en total, 64 l/m2. Durant la nit, els Bombers van haver de fer set serveis destacats a la ciutat, la majoria per inundacions en baixos, terrats o habitatges. El teatre Kursaal va tenir problemes en la instal·lació d'aspersors antiincendis, els quals es van encendre per error i van provocar desperfectes a les cortines i al terra de l'escenari de la Sala Petita.

D'altra banda, el subministrament elèctric de més de 200 usuaris de la Catalunya Central es va veure afectat ahir a causa del temporal . Segons Endesa, es tracta de 204 clients (entre habitatges i establiments). Ahir a la tarda, la situació ja s'havia normalitzat.

A Manresa, un dels llocs afectats pels talls va ser l'IES Pius Font i Quer. Durant prop de dues hores. no hi va haver llum. Per motius de seguretat, els alumnes van sortir al pati. «No podíem tenir tots els estudiants als passadissos i a les fosques», explicava el director, Valentí Grau. El subministrament va tornar cap a les 10 del matí.