Un menor d'edat va resultar ferit greu aquest dimarts a la nit en ser atropellat per un turisme al carrer del Bruc de Manresa, segons han informat fonts de la Policia Local. Els fets van tenir lloc a 3/4 de 10 de la nit. El menor va ser atès per personal sanitari en un primer moment al lloc de l'accident i posteriorment va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El conductor del vehicle, un manresà de 27 anys, va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i estupefaents.

Una altra persona, en aquest cas una dona de 56 anys i veïna de Manresa, també va patir ferides de caràcter greu en ser atropellada a la carretera de Santpedor, ahir al voltant de les 3 del migdia. La vianant va ser traslladada a l'Hospital Mútua de Terrassa amb ferides greus després de ser envestida un Renault Scenic, que era conduït per una veïna de Manresa de 43 anys (il·lesa). La conductora va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Sense punts i sota els efectes de l'alcohol

A banda dels dos atropellaments que van tenir lloc ahir a Manresa i que van deixar dos ferits greus, la Policia Local ha informat de quatre accidents de trànsit El primer va ser a 3/4 d'1 del migdia a la cruïlla entre l'avinguda de les Bases i el carrer Abat Oliba, on van xocar frontalment un turisme i una moto. El jove de 19 anys que conduïa la moto va ser traslladat a Sant Joan de Déu amb ferides lleus.

Una hora més tard un ciclista (de 26 anys i veí de Manresa) va resultar ferit lleu en xocar per encalç amb un cotxe, al passeig Pere III, a l'altura del número 61. També va ser traslladat a Sant Joan de Déu. La conductora del turisme, de 62 anys, va resultar il·lesa. Ja a la tarda, a les 17.10 h, un veí de Puig-reig de 24 anys va topar amb un arbre al carrer Damià Rius. En va sortir il·lès però els agents el van denunciar per circular sense permís de conduir, ja que havia perdut tots els punts i no havia realitzat el curs de reeducació viària.

Un últim accident va tenir lloc a 3/4 de 9 del vespre a la carretera de Vic, a l'altura del número 109. S'hi van veure implicats dos turismes, un dels quals anava conduït per una veïna de Sant Fruitós de Bages de 49 anys que anava beguda. Va donar un resultat positiu de 0,62 mg/l i la Policia Local li va obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit. Tant ella com l'altra conductora implicada, una veïna de Manresa de 47 anys, van resultar il·leses.

Un altre conductor va ser denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit ahir a Manresa. Es tracta d'un veí de Sant Vicenç de Castellet de 38 anys que conduïa un ciclomotor sense carnet. Va ser aturat en un control policial a les 6 de la tarda i els agents van descobrir que no havia obtingut mai el permís de conduir, motiu pel qual li van obrir diligències penals.