La circulació s'ha començat a restablir a l'A-2 a l'altura del Bruc amb la reobertura d'un carril de l'autovia en sentit Barcelona, un punt que ha estat tallat unes deu hores per diversos accidents en cadena. Aquesta restricció es mantindrà previsiblement tot el cap de setmana, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

La incidència encara provoca dos quilòmetres de retencions a la carretera, que ha estat tallada des de les 6h40 del matí. Inicialment, un camió s'ha accidentat al punt quilomètric 568 de la via ha vessat combustible. Tot seguit s'han produït diversos xocs en un tram d'un quilòmetre i mig. Trànsit ha recomanat a tots els conductors que evitin passar per l'A-2 al Bruc al llarg de l'operació retorn d'aquest diumenge.

En total han estat involucrats en el sinistre un primer grup amb cinc turismes i posteriorment un segon amb set vehicles més, una furgoneta i un camió. El SEM ha enviat fins lloc dels fets tres ambulàncies i ha traslladat dos ferits als Hospitals d'Igualada i Martorell. Els serveis de neteja treballen des de primera hora per poder restablir la circulació a la carretera.