Un nou accident de trànsit a Castellbell i el Vilar ha deixat aquest diumenge al matí quatre persones ferides menys greus. Són quatre dels set ocupants que viatjaven en els turismes que han col·lidit i han bolcat a la via. L'accident s'ha produït a la carretera C-58, al quilòmetre 38, en sentit Barcelona.

El xoc ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa des de 2/4 d'1 del migdia, quan s'ha produït el sinistre. A la 1 s'han aixecat les barreres de la C-16 i s'han començat a desviar els vehicles cap a l'autopista. La circulació s'ha normalitzat a les 3 de la tarda.

En un principi el Servei Català de Trànsit havia confirmat que hi havia una persona ferida greu. Posteriorment, però, ha aclarit que el seu estat era menys greu, igual que el de les altres tres persones que han resultat ferides. Una ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa, una altra a l'Hospital Taulí de Sabadell amb l'helicòpter del SEM i les altres dues a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

En els dos vehicles hi anaven també tres persones que han resultat il·leses. A resultes de l'accident s'han aixecat les barreres del peatge de l'autopista C-16 per descongestionar les retencions que ha provocat el xoc, en què els dos cotxes han bolcat i han quedat al mig de la carretera, obstaculitzant la circulació de vehicles per complet. El SEM ha mobilitzat fins a 5 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

Un nou accident de trànsit a Castellbell deixa quatre persones ferides

Un nou accident de trànsit a Castellbell deixa quatre persones ferides

És el tercer accident greu de trànsit que té lloc al Bages en menys de 24 hores. Dues persones han mort a causa de dos sinistres que es van produir ahir a la tarda, un d'ells també a Castellbell, en què va morir un jove de 28 anys i veí de Manresa, i l'altre a Manresa, a la C-25, en què va morir una dona de 33 anys veïna de Girona.