Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 26 d'octubre un home, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Andorra, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a 215/km/h per la carretera C-16.

Els fets van succeir el mateix dia 26, durant un control de velocitat que s'havia muntat a la carretera C-16, a l'altura del punt quilomètric 73.5, dins el terme municipal de Navàs. Pels volts de la 17:09h de la tarda, els agents van detectar un turisme que circulava a 215 km/h, quan la velocitat màxima permesa de la via és de 120 km/h.

Els agents van aturar al conductor a l'altura del punt quilomètric 98.5 de la C-16, dins del terme municipal de Berga, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a una velocitat penalment punible.

En el mateix control es van denunciar 45 vehicles més per excés de velocitat. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest els requereixi.